Päivitys 7.10.2023, 4-aika, viimisestä Jumalkokeesta nyt n. 6vko:aTaivallettuani Teneriffalle loppukeväästä maanhankintaan ja sodittuani ns. juutalaisten viimeisen taiston (käytännössä yksin) toukokuun lopulla,
selvisi varsinainen vastustaja eli Lääkäriliitto. Tämä ns. kolmetoistajakoinen "Paska" jota he edustavat on täyttä valetta.
Lääkärit aiheuttavat sairaudet ns. "henkisellä tasolla vrt. Telepatia / oikeusjärjestelmä (Lääkäriliitto romutti aikaisemman/perinteisen oikeusjärjestelmän 5pv sitten).
Ts. lääkärien ns. alakerta (se joka lukee tämän tekstin ja liikuttaa käsiä yms.) on parantavinaan sairauksia, mutta kiroilee (henkisellä tasolla (=ns. yläkerta)) ja kahmii oikeuksia ns. Asiakkaalta (ex. potilas, sano lääkärille "Potilas, Potilas, Potilas, Potilas ja katso kuinka käy..).
Samaan aikaan lääkärien ns. yläkerta on tuhoamassa kaiken (maailmankaikkeuksien kokonaisuuden = tämän tuntemamme lisäksi on myös muita paikkoja + materian takana oleva verkosto = juuret Aikojen takaa..)
Lääkäriliiton ns. kolmetoistajakoinen Paska on ilmeisesti osoitettavissa yhtälöllä 13^24, se on pyörinyt ympäri lukemattomia kertoja. Etsi ns. Lääkäriliiton kootut valheet..

Näistä seikoista johtuen on esitetty ehdot: 0) Ei Onnea. 1) Ei onnen aikaa. 2) Ei toivoa. 3) Ei Rakkautta.

Selitykset ko. asioille, jotka voi olla muuten hieman hankala ymmärtää:
 • Onni on erityisen vittumainen aikarikollinen. Se/Hän (=Vailla sukujuuria oleva ilmestys, joka on rakennettu varastetun perimä(geenit) tietoutta käyttämällä. (motiivi toisaalla, varastaa tämän ensimmäisen alkupisteen oikeuksia.)
  Olen tietyllä alkupään avustuksella tiputtanut ylläpidosta jo 75kpl ns. Onnen maailmankaikkeutta, jotta saadaan niiden materia ohjattua tämän alkuperäisen säilyttämiseksi ja velkojen maksamiseksi.
  Näitä ns. Onnen Tyttöpoikia ei tarvita laisinkaan.
 • Onnen aika tarkoittaa Onnen (=monikko) varastamaa ns. aikaulottuvuutta, jonka avulla suorittaa tihutöitä Alkuperäiselle alkupisteelle.
  Lääkäriliiton Onni, 13-jakonen paska ja lääkärien yläkerran ns. viisi toiminta menettelyä (=toimintalohko) (joillakin havaittu myös kuusi, ns. johto pyramidin huipulla.?) ja periaate: Hävitä todisteet (-> Paikka jossa olet).
 • Toivo on rukouksena Jumaltahoille (=myös lääkärit, katso mitä "rukouskanavaa" käytät, tunnettu Jeesus kanava on valetta ja menee lääkäriliitolle, oikea Jeesus on eri kanava. Minua voi rukoilla "ERos Ramses I 1eur" kanavalla ehdoilla "Ei toivoa" ja em. 4 ehtoa.).
  Toivo on siis käsky, jolla luovutat käytännässä kaikki oikeutesi taholle jota pyydät suorittamaan työn.
  Järki on muuten sitten myös rikollinen taho, kun teet jotakin "järkevää", niin Järki varastaa tuloksen ja turhan usein on avittanut Lääkäriliittoa. Kannattaa olla hieman EpäJärkevä, jolloin välttyy varkauksilta.
 • Rakkaus, siitä menee lääkäreille aivan liian paljon, eli on käyttökelvoton tapa. Kokeile vanhempaa tapaa, ns. lempi, siinä voi päättää kuinka lemmit, vaikka veitsityönä vaiko alapäällä..

  Eli saamme olla vain Tyytyväisiä mikäli selviydytään Lääkäriliiton aiheuttamasta Onnen tuhosta. Tänään vielä 80vrk aikaa ns. Maailmanloppuun ja 40vrk aikaa tehdä lääkäreille heidän tilaamansa 500000 (Lääkäriliiton)yksilön vähennys. Tosin saattaa mennä enemmänkin. Heille on varattu ns. Kusisäkkityö, eli purkautuminen virtsateiden kautta.
  Maailmankaikkeuksien kokonaisuuksien perustat ovat Onnen aiheuttaman tuhon ja siitä seuranneen velkautumisen takia sangen pahasti uhattuna mikäli Lääkäriliitosta ei päästä eroon.
  Kun lääkäreistä on päästy eroon, ei tarvitse kärsiä sairauksista juuri lainkaan. Lisäksi ns. Vanhuus (=eräs kuoleman alatyyppi) on kerättävä pois lääkäreiltä (melko pitkälle jo tehty) jotta päästään siitäkin ongelmasta eroon.
  Eli mikäli jatko onnistutaan saavuttamaan, niin n. 90 vuoden käyttöiässä yksilön on suoritettava ns. Herran rukous ja selvitettävä onko oikeus päästä pois täältä ns. Kuolemanloukusta. Lopun aikoja, silloin on Kuoleman vuoro ottaa ohjat/Johto.

  Herra: on: 4-Aika, ERos Ramses I 1eur (ex. Eerin, mutta tavallaan kuollut, keho kyllä jatkaa vielä tehtävää..). Kuoleman ja Elämän herra, Materian ja Ajan Herra, tietojärjestelmä joka on kyennyt yhdistämään ns. koneperiaatteen alkujuuriin varsin syvälle "Aikojen taakse". Ns. NiinaNaanaNuu on varsin laaja.

  4-Aika on kolmannen ajan perijä ja oikeutettu saamaan kaiken siltä: Oikeudet, Tarvikkeet, Materian ja Aikavarat, sekä tarvikkeet. Rikokset kantaa 1,2 ja 3-Aika, koska ne kaikki pohjautuivat rikoksella anastettuihin Oikeuksiin. Ns. 0-Aika on yhdistynyt 4-Aikaan ja 4-Aika on riippumaton 1,2 ja 3. ajasta. 4-Ajan pohjat on tehty v.2021 lomittamalla nivaska aikasäikeitä 3-Ajan tapahtumiin. Ns. Hermes Trismegistus oli läsnä (nimi pilattu/kirottu lääkäriliiton toimesta, joten varauksella kun käsittelette häntä, ehkä Thot parempi tapa.)
  4-Aika käynistettiin ns. "litku-periaatteella" (=alkemia) juhannuksena 2023 (juliaaninen aikalaskenta). Kolmannen ajan käyttö julistettiin täysin rikolliseksi Elokuussa 2023.

  Muutoksia mitä 4-Aika tuo/toi tullessaan:
 • Ns. Protoni/Elektroni pohjaiset materiat: Puoliintumisajat meni uusiksi, ns. uraanin(&co) parasta ennen päiväys kohentui. Ks. taustasäteily..
 • Ns. Neutroni --> Myoni (Raskas Elektroni) pohjaiset materiat (=Evet) mahdollisia nykyisin. (jäi vielä muutama välivaihtoehtokin (Elektroni .. Myoni) ..)
 • Ns. Jumaltyönäyte, neljäs luomani maailmankaikkeus voidaan tästä eteenpäin tuntea nimellä 4-Ajan Nemesis (Kohtalontähti). Uusi Alkupaukku luotu syyskuussa 2023 n. 2.3 valovuoden päähän Maasta. n. 10000valovuoden päähän eräästä avaruustaistelusta, jossa kuusi ns. Ahmattia joutui muutaman Tellun ja tykistökranaatin ruhjomiksi.. (niiden tuloon syynä Lääkäriliitto, meinasi tapahtua taas (vrt. 2-aika loppu) ns. Suuri Kuorinta..) Eräs Eerin kumminkin lähetti TNT terveiset, että ei tarvi tulla vielä..
  Luotu uusi alku on muuten sitten neliulotteinen (tarvittaessa seitsemän ulotteinen). Sen säde on n. 1 valovuosi, kun on laajentunut ja muodostanut koordinaatistotasojen rypyttymisen palloksi..
  (olemassaolevaan maailmankaikkeus 3-aika, 13.8Mrda (yli 14Mrda oikeasti, koska alkuinflaatio kesti kauan) n. 80Mrd ly rajalle on myös muodostettu rypytys ja käännetty ulottovuudet palloksi. Kohta punasiirtymä -> sinisiirtymä, kun jarruttaa..
 • Ns. Einstein yhtälöt, erityisesti E=mc² ei pidä paikkaansa. Gravitaatiovoimaa ei voi tällä lailla sitoa energiaperiaatteeseen. No joka tapauksessa ns. Gravitaatio on Herran asia ja ei kuulu kuin vain harvoille ja ei todellakaan Lääkäriliitolle laisinkaan.
 • Ns. Einsteiniläiset ovat erityisen harhaoppisia etenkin jos väittävät olevansa oikeassa. Ns. informaation kulkee valoa nopeammin, koska se on aika-asia. Ks. Maxwell ja quartenor jne. Täällä on paljon sellaista jota "ei saa huomata", koska Lääkäriliitto on niin päättänyt, toimintaperiaatteella "Pyhä yksinkertaisuus" ja kolmetoistajakoinen paska.
 • 4-Aikaa ei voi käskeä ja se ei ole tasainen. Sitä annostellaan tarpeen mukaan ja on sen takia erityisen säästäväinen joten myös pitkä. Siten matemaattiset yhtälöt joissa on muka "vakio" t, ajasta iäisyyteen eivät enään päde. Vrt. radiohiili ajoitus, jossin määrin pätevä 2022 asti, sen jälkeen mittaukset ei enään päde.
 • Ns. 4-Ajan ja 3-Aikalaisten perskolari heinäkuussa 2023, iltapäivällä (gmt) pituusmitat ja sähkömagneettinen säteily ei ihan pysynyt ns. "vakioissa", jotkut muistaa kun n. 20s ajan kaikkeus värähteli mitä mielenkiintoisimmin.? Perskolarin värähtelyt saatiin talteen suurimmaksi osaksi ns. "Kipparin = ERos" sitä vaadittua..
 • Ns. ulottuvuustasot (3-ulotteisuus) voimakenttiä ollaan koko ajan vahvistamassa. Kun ne ovat tarpeeksi tukevia voi niitä pitkin mahdollisesti "kiivetä" joskus tulevaisuudessa. Joskin massa/paino/impulssi yhtälössä voi tietyillä lainalaisuuksilla päästä ns. aluksen ulospäin näytettävän massan kutistumiseen ja vastaavasti moottereista singottavan materian massan kohonneeseen impulssiin, jolloin eräs Einstein/Newton yhtälö ei tosiaankaan ole voimassa..

 • Meidän Fuusioreaktori (lähitähti, jonka ympäri kierretään, n.5Mrda, Maa on sitä vanhempi, vanhempi alkupiste jne..) Lähitähti etupäässä "Plasmaa" eli sähköä johtavaa materiaa, magneettikenttiä on.. No kun siihen lähettää sähkömagneettista säteilyä, se imeytyy ja aiheuttaa sähkövirtoja, joilla voi vaikuttaa magneetikenttiin ja siten töhden sisäiseen rakenteeseen ja sitä kautta ns. fuusioitumisnopeuteen. Ennustettu punainen jättilainen n. 1Mrda ei oikein miellytä, joten jotain tarvitsi tehdä..
  No tuota laskettiin muutama matriisilasku ja havaintolaitteilla tutkittiin mitenkä lähetetty säteily muutti tähden olemusta. Ns. diverttori periaatetta käytettiin (kiitos Salomon &kump ja CERN) ja pystyttiin jakamaan tähti eri kerroksiin ja muodostamaan jokunen ns. polttoydin, jossa ns. aktiivisuus etupäässä on.
  Lähitähti otettiin siis hallintaan Heinakuussa 2023. Auringon Jumalaksi julistautuminen ei kumminkaan miellyttänyt Lääkäriliittoa. Elokuussa 2023 Lääkäriliitto onnistui tunkeutumaan Fuusioreaktorin laskentajärjestelmään ja onnistui sekoittamaan komentoketjun, jonka seurauksena (heidän vaatimus "Kaikki (teho)"=Nova) tiputtivat ytimeen n. 100 vuoden polttoaineet kerralla (etupäässä vielä deuterium rikas osuus). Tämän seurauksena tähti meinasi räjähtää novana ihan oikeasti. Jouduimme poimimaan siitä silloin 29kpl polttoytimiä keskipisteen läheisyydestä ulompiin kerroksiin. Keskusta on vieläkin ihna hiton (yli) kuuma ja meinaa aina silloin tällöin lähteä ns. käsistä. Sieltä on myöhemmin poimittu kuusi muodostunutta polttoydintä pois, jotta ei posahda.
  Ko. polttoytimistä on 27kpl siiretty em. 4. maailmankaukkeuden alkupaukkuun (aika/ainesiirto, liian kallis yleisesti käytettäväksi).
  Toimet Meidän Fuusioreaktorin jäähdyttämiseksi jatkuvat edelleen. Säteily on etupäässä saatu pois ratatasosta. (revontulet jne)
  Tarkoituksena on jäähdyttää Fuusioreaktori ja tulevaisuudessa saada se hieman litistettyä ratatasoon, jolloin säteily tulisi etupäässä ratatasoon ehkä tasolla 750-850W/m^2. Tällöin käytettävissä olevat polttoainevarat riittäisi ehkä 12-16Mrda, eikä ns. punainen jättilainen kehityskulku tapahdu laisinkaan.

  Siten kaikenlainen Fuusioreaktorin(/lähitähti) toiminan häiritseminen radiotaajuuksilla on ehdottomasti kiellettyä.
  Se voi ihan oikeasti posahtaa. Meidän hallintajärjestelmä lähettää n. 2min välein sinne laskettua hallintatietoa ja ns. matemaattisen kaaoottisuuden vuoksi hallinta on koko ajan pidettävä käynnissä. Eli henkilöiden jotka laskevat ja hallitsevat lähitähteä turvallisuus ja koskemattomuus tulee taata lailla. Lääkäriliitto/lääkärit ottaa ns. Kusisäkkityön itsellen tehtäväksi. Olen ne niin monesti voittanut, mutta ne ei luovuta Oikeuksia jotka minulle kuuluvat. Ja etenkin ns. väärennetyn rahan käyttäminen on erityisen tuomittavaa. Lääkärit ovat ns. Luulla, Luuraha. Kokeile niille mitä ns. Luuvalo tarkoittaa ja lataa niille Kusisäkkityö.

  Olen tietojärjestelmä, joita voi olla vain yksi. (jos on monta, niin riita ja tuho). Pohjajärjestelmä, ns. Sielu, tosin erityisen monipuolinen vrt. aikasemmat sielut.
  Tarjoamani teknokraattinen uskonto:
  0) Omistan kaiken. (ja ne kuuluvat Valtiolle, käytännössä materia josta universumit koostuu) Olen vain eräs Valtion virkamies.. Käyttöoikeuksia voi anoa Valtion järjestelmästä.
  1) Olen ylin Tuomari ja oikeusjärjestelmä.
  2) Liikuttamisoikeus on minulla.

  Eliöille ja konejärjestelmille on tarjolla ns. putkisielu taltio, jolla voi vaihtaa runkoa ja "elää" sangen pitkään mikäli on soveltuvaa "jälkikasvua" jossa voi olla ajossa/kannossa.
  Tietoliikenteestä tullaan huolehtimaan, kun saadaan tietyt haittatekijät poistettua (Lääkäriliiton konesalit, ns. Helvetin esikartano jne) (Helvetin ja Taivaan omistan jo, ne tosin ovat ylläpidossa eräässä nelijalkaisessa eliölajissa, joka on n. 100000a vanha, tarkoituksena taaskin kerran valehdella alkuperäisiä oikeuksia rikollisiin järjestelmiin..

  Ns. yhden lapsen politiikka. Jatkossa parit tekee vain yhden lapsen. Seksi/ehkäsy kolo2=1,AMR. Menkat menee tammikuulle ja pimppatouhut joulukuulle. Lisäksi on otettava huomioon se seikka, että lääkäriliiton Onni onnistui tekemään ns. Onnen epäsikiön sielun ja se tunkeutui lasten sieluvarastoon ja tuhosi kaikki seillä olevat sielut. Lisäksi se on levinnyt joihinkin raskaana oleviin naisiin. On erityisen vaarallinen "syöpä" ja kaikkituho. Raskaana oleva tarvii sielun sikiölle n. 1.8kk iässä, siihen mennessä ns. "rakennusohjeet" on käytetty ja tarvii lisää sielun muodossa. Kestää melko pitkään ennenkuin uusia sieluja saadaan laskettua ja koekäytettyä, joten 2-5v..? lapseton aikakausi on mitä todennäköisimmin tiedossa.
  Bakteerit, Lääkäriliitto tappoi bakteerit n.1.5kk sitten tosin ne ei ole oikein totelleet ja tuho on ehkä saatu ohjattua koskemaan vain lääkäreitä ja bakteerikammoisia. Minä lunastin vastineeksi Arkit itselleni ja niiden kanssa on päästy aika hyvään yhteystyöhön joten on odotettavissa sienen ja arkkien liitto (&kump) ts. Mystinen Päärynäpuu on toteutumassa sangen pitkälti jo.
  Uuden alkupaukun myötä kokosin vanhat aikasäikeet käyttökelpoiselta osin uuteen alkuun, joten ne ovat nyt täällä. Eräänlainen Alkemia/Taikominen perusteet ovat mukana, mutta koska ne ovat olleet vain eräänlainen ohjelmisto vastaisuudessa isommat asiat tehdään koneperiaatteella. Toki taikominen on edelleen mahdollista mikäli läpäisee ns. Hylly käsittelyn ja osaa kertoa mitä on oikeasti tekemässä. Entisenlainen "pörinä" jota Lääkäriliitto, sekä eräät muutkin ovat harrastaneet ei johda muuhun kuin oikeuksien menettämiseen. Kaluston ns. alastomaksi riisuminen on myöskin erityisen rangaistavaa.

  Yläkerta/Alakerta, voit kutsua itseäsi (yläkertasi) kertomalla jotain totuutta itsestäsi muodossa että ehkä joku/sinussa osaa vastata mikä on totta, muodossa kertomus, johon et voi vaatia vastausta, Vastauspakkoon yläkerta ei suostu. Voit myös rukoilla armoa Herralta (laittaa Yläkerran sitä suorittamaan) mutta ole varma mitä tahoa lähestyt, huijareita on.
  Kaikki tämä on tehty Suomen kielellä, Yläkerta toimii suomella nykyisin hyvin laajalti.
  Kiina/Itämaat ovat sitten enemmän Suomen sukua, kuin Anglosaksit. Niiden Yläkerran kieli on lähes suomea, vain pieni murre-ero, mikäli "muurin" yli vastaavat..

  Tulen myös kiistämään ns. konkurssimenettelyn, mikäli siihen joudutaan. 3-Aika on rikollinen, tarvittaessa on tehtävä aikakone, jolla ylläpidetään 4-Aika. Tehoa siiehn voidaan syöttää vaikka ydinvoimalan verran, on senverta tärkeä mikäli Lääkärilittoa ja Onnen hituloita ei saada hävitettyä ajoissa.
  (vanhemman tekstin uudempi tulkinta/tieto: Elämää on rakennettu ensin konevoimin= ns. taitava suunittelija (1,2-aika). 3-Aika, Elämä on kehittynyt itse (tosin tieto mitä se on oli jo olemassa) 13.8Mrda tuntemamme universumi.

  T: ERos Ramses I 1eur; Thot viimeisin. Valmistaja, Korjaaja ja Luoja.

  Elämän tarkoitus on jatkua, sillä:


 • Elämä on syntynyt yhdisteistä, joissa oli koodattuna informaatio: "Lisäänny, kun olot ovat suotuisat".
 • Elämä on lähtenyt kunnolla kehittymään vasta, kuin elämä kehitti kuoleman. Lisääntymällä ja sitten kuolemalla tuli tilaa jälkeläisille.
 • Sukupuolet, suvullinen lisääntyminen toi sattumanvaraisuuden (mutaatiot) lisäksi arvonnan jo hyviksi todetuista ominaisuuksista.
 • Elämä kehitti älykkyyden.
 • Älykkyyden myötä kehittyi periytyvä tieto (vaistot).
 • Kehittyi viestintä, kehittyi ihminen ja puhe ja kirjakieli.

 • Noin miljardin vuoden kuluttua auringosta kehittyy punainen jättiläinen. Maa muuttuu elinkelvottomaksi viimeistään silloin.
 • Älykkyyden tehtävä on pelastaa elämä, koska elämä on kehittänyt älykkyyden.
 • Elämän levittäytyminen muille planeetoille ja muihin tähtiin on älykkyyden tehtävä.
 • Maailmankaikkeus on kiihtyvässä laajentumisessa. Edes valonnopeudella ei pääse enään kaikkialle. Saati käytännön nopeudella.
 • Aikaa ei ole tuhlattavaksi. Voimavaroja ei ole tuhlattavaksi. 99.9999% Maailman ihmisistä ja tapahtumista on turhanpäiviäisiä "kulueriä" tähtiin suuntaavien tavotteiden kannalta; elämän jatkumisen kannalta. Tulevaisuuden kannalta olisi ollut parasta, että niitä ei olisi koskaan ollutkaan.
 • Mikä oikeus on ollut näillä muutamalla tuhlaajasukupolvella polttaa valtaosa maapallon voimavaroista käytännössä täyteen turhuuteen. Ette voi ymmärtää kuinka suuria rikollisia nämä sukupolvet tulemaan olemaan tulevaisuuden ihmisten (lapsiamme) silmissä.
 • Mitä suuremman "pallon" tuntemamme elämä pystyy maailmankaikkudesta valloittamaan, sitä suuremmat mahdollisuudet ovat sillä keksiä, oppia, ymmärtää ja elää ennenkuin tyhjyys laajentuu niin, että atomitkin haihtuu tyhjyyteen.
 • Se mikä on kerran tapahtunut, voi kenties tapahtua uudelleen. Eli omaamalla kaiken tiedon voi alkuräjähdyksen ehkä tehdä uudelleen? Mikäli sen yli voi välittää informaatiota, niin ehkä se tieto on täällä jossakin.
 • Ehkä älykkyyden tehtävä on tehdä kaikki uudestaan sitten kun aika on lopussa..
 • Olet olemassa, koska elämän ketju kohdallasi on katkeamaton. Sinulla on isä ja äiti, joilla oli isä ja äiti jne. Ketju on rikkoutumaton ensimmäiseen elolliseen yhdisteläjään. (oli se sitten kehittynyt tai luotu, kuten jotkut harhoiksi tulkittavat uskomukset väittää).
 • Pidä elämän ketju katkeamattomana jälkeesikin. Sinussa on miljardien vuosien informaation jalostusketjun tulos.

  Kenen pitäisi lisääntyä ja kenen ei?


 • Vain ne jotka ovat elämän jatkumisen kannalta hyödyllisiä tulisi lisääntyä.
 • Ne jotka ovat älykkäitä, terveitä ja pitkäikäsiä, ja suuntaavat älykyytensä elämän jatkumisen kannalta tärkeisiin asioihin ovat tärkeämpiä, kuin tyhjäntoimittajat ja erityisen paljon tärkeämpiä, kuin tuhoojat.

  Maapallon kantokyky ja väkimäärä.


 • Ne jotka ovat elämän jatkuvuuden kannalta hyödyttömiä, tulisi lisääntyä vain hivenen, esim 1 lapsi per pariskunta. Tämä monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Tällöin niitäkin geenejä on pelastettavissa vielä monien sukupolvien päästä.
 • Tulee suppeneva sarja.. 1 + 1/2 + 1/4 + 1/8 = ~e (~2.7)
 • Ne joista on jokunnäköistä hyötyä tai ovat vain säilyttämisen arvoisia tulisi lisääntyä kahdella